Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ηρθαν στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της HERE (Field cars - True cars)

Πέντε αυτοκίνητα με το λογότυπο HERE, και πλήρως εξοπλισμένα με την  τελευταία τεχνολογία HD χαρτογράφησης , βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδ...

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Το HERE Map Creator γίνεται 6 χρονών



Το HERE Map Creator (http://mapcreator.here.com) είναι μια υπηρεσία που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012 για να επιτρέπει στους χρήστες να χαρτογραφούν τη γειτονιά τους και τους χώρους τους οποίους γνωρίζουν και είναι εξοικειωμένοι. Ο αρχικός κατάλογος των επεξεργάσιμων χωρών ήταν μόνο το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιζιστάν, η Τανζανία, η Αγκόλα, το Μπουρούντι, η Σρι Λάνκα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Τζαμάικα, η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα και η Γρενάδα. Αυξήθηκε τώρα και η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες και σε 38 γλώσσες. Μπορεί να έχει πρόσβαση από τον ιστότοπo του mapcreator.here.com. Πρόσφατα έχουν αναπτύξει μια εφαρμογή για κινητά που ονομάζεται POICT (εργαλείο συλλογής σημείων ενδιαφέροντος), με την οποία μπορούμε να επεξεργαστούμε τα μέρη στους χάρτες εν κινήσει χρησιμοποιώντας smartphones. 
Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν νέους δρόμους (συμπεριλαμβάνονται τα μονοπάτια), να επεξεργαστούν έναν δρόμο, να προσθέσουν ένα νέο μέρος και να επεξεργαστούν ένα μέρος. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν λεπτομέρειες οδού, όπως ορίων ταχύτητας, αριθμός λωρίδων, 1 ή 2 δρόμων, τύπου "ανοιχτού δρόμου", "σήραγγας" ή "γέφυρας", τύπου πεζοδρομίου κλπ. κατηγορίες όπως ένα μπακάλικο, κατάστημα ειδών ένδυσης, είδη εστιατορίων (συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και της ονομασίας της κοινής τροφής), κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού μεταξύ πολλών άλλων κατηγοριών και υπο-κατηγοριών, και να δώσετε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των αριθμών επικοινωνίας, των διευθύνσεων, των ωρών και των ημερών λειτουργίας μιας εβδομάδας, πληροφορίες πληρωμής στα καταστήματα (είτε δέχονται μετρητά, κάρτες, κουπόνια έκπτωσης ή όχι). Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναφέρουν αλλαγές χαρτών. Υπάρχει μια επιλογή αλλαγής νοικοκυριού. σε ορισμένες χώρες. Τα εκπαιδευτικά βίντεο και οι οδηγίες για την εκτέλεση των εργασιών επεξεργασίας διατίθενται στην ιστοσελίδα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you !

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.