Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ηρθαν στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της HERE (Field cars - True cars)

Πέντε αυτοκίνητα με το λογότυπο HERE, και πλήρως εξοπλισμένα με την  τελευταία τεχνολογία HD χαρτογράφησης , βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδ...

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μαραθώνιος Χαρτογράφησης



Οδηγίες για τον Μαραθώνιο Χαρτογράφησης στο Map Creator και πληροφορίες εγγραφής.

Η HERE Technologies για να τιμήσει την μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία της με το NaviPhone-Hellas διοργανώνει Μαραθώνιο Χαρτογράφησης στο Map Creator για τα μέλη του φόρουμ, για την χρονική περίοδο 22/1/2018 με 4/3/2018.


Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο Χαρτογράφησης θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό στο Map Creator και στην συνέχεια να αποστείλετε email (με το email που χρησιμοποιήσατε στην εγγραφή σας) στο mapsgreece@here.com με θέμα "Μαραθώνιος Χαρτογράφησης".








Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο Map Creator τότε πρέπει απλά να αποστείλετε email (με το email που χρησιμοποιήσατε στην εγγραφή σας) στο mapsgreece@here.com με θέμα "Μαραθώνιος Χαρτογράφησης". 


Οι 10 καλύτερες συμμετοχές θα επιβραβευτούν για την συνεισφορά τους. Η αξιολόγηση θα βασιστεί στον όγκο/πλήθος των επεξεργασιών αλλά και στην ορθότητά τους. Oι θέσεις 1 με 3 θα επιβραβευτούν με επώνυμα tablet, και οι θέσεις 4 με 10 θα επιβραβευτούν με gadgets και αναμνηστικά της HERE


Οι επεξεργασίες στο Map Creator που θα αξιολογηθούν, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο 22/1/2018 - 4/3/2018 στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία. Είτε σε μία είτε σε δύο είτε και στις τρείς χώρες, δεν υπάρχει περιορισμός.


Οι επεξεργασίες μπορεί να είναι σε οδούς-δρόμους ή/και σε τοποθεσίες-σημεία ενδιαφέροντος.


Παραδείγματα επεξεργασιών:


· Προσθήκη και επεξεργασία νέας οδού/νέου δρόμου σύμφωνα με την πραγματικότητα - Προσθέτουμε τον δρόμο που λείπει (με την βοήθεια των δορυφορικών εικόνων), δηλαδή την γεωμετρία, και στην συνέχεια τον επεξεργαζόμαστε (επεξεργασία οδού). Η επεξεργασία μπορεί να είναι η προσθήκη ονόματος, αλλαγή της επιφάνειας του δρόμου σε χωματόδρομο, τύπος κατασκευής, μέση ταχύτητα, τύπος οδού κ.α.


· Επεξεργασία/διόρθωση υφιστάμενης οδού σύμφωνα με την πραγματικότητα - Επεξεργαζόμαστε έναν δρόμο που υπάρχει ήδη, π.χ. διορθώνουμε την γεωμετρία ή την κλίση του δρόμου, αλλάζουμε την επιφάνεια του δρόμου (π.χ. από άσφαλτο σε χωματόδρομο), αλλάζουμε τον τύπο κατασκευής, αλλάζουμε τον τύπο οδού, την μέση ταχύτητα κ.α.


· Προσθήκη επεξεργασία νέας τοποθεσίας (σημείου ενδιαφέροντος) σύμφωνα με την πραγματικότητα - Προσθέτουμε την τοποθεσία που δεν υπάρχει στον χάρτη, επιλέγουμε κατηγορία και υπό-κατηγορία, (όπως π.χ. Αγορές>Βιβλιοπωλείο ή Διαμονή>Ξενοδοχείο ή Φαγητό-Ποτό>Εστιατόριο ή Αξιοθέατα>Μουσείο) στην συνέχεια προσθέτουμε το Όνομα της Τοποθεσίας και τέλος λεπτομέρειες που μπορεί να γνωρίζουμε όπως τηλέφωνο, ώρες λειτουργίας, website, κλπ. 


· 
Επεξεργασία/διόρθωση υφιστάμενης τοποθεσίας (σημείου ενδιαφέροντος) σύμφωνα με την πραγματικότητα - Επεξεργαζόμαστε μία τοποθεσία που υπάρχει, όπως π.χ. διορθώνουμε το όνομα, διορθώνουμε/αλλάζουμε το σημείο στο χάρτη, αφαιρούμε την τοποθεσία αν δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ή έχει κλείσει, διορθώνουμε την κατηγορία/υπό-κατηγορία κλπ. 


Λεπτομέρειες και εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με πως μπορείτε να επεξεργαστείτε τον χάρτη θα βρείτε μετά την είσοδό σας στο Map Creator (Νέα) και εδώ.

Περισσότερα>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you !

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.